Het kiezen van de lekkerst zittende schoenen

30jun - door iq.lars - 0 - Over Overig

Lekker zittende schoenen zijn de trend van dit moment. Deze zomer gaan we lekker wandelen en daar horen natuurlijk goed zittende schoenen bij. Daarom worden comfortschoenen de nieuwste modetrend, dat weten wij zeker. Deze zomer loopt iedereen op lekker zittende schoenen van Durea of Xsensible. Maar hoe kies je nu lekker zittende schoenen uit en waar moet je op letten? De kans is groot dat je nog nooit echt goed zittende schoenen hebt gekocht, dus die uitvraag is niet zo vreemd. Goed zittende schoenen is daarnaast nogal een breed begrip. Wat voor de één lekker zit zal voor de ander een stuk minder zitten. De vraag is dus logisch, waar letten we op bij het uitzoeken van lekker zittende schoenen. Daar ga ik je mee helpen in deze blog.

Wat zijn lekker zittende schoenen?

Tjah, wat zijn dat dan, lekker zittende schoenen. Dat is voor iedereen anders. Hetgeen wat we wel weten is dat lekker zittende schoenen ook wel comfortschoenen worden genoemd. Die naam slaat op de comfort die je voelt wanneer je de schoenen aantrekt. Een goed passende comfortschoen, past niet alleen in de lengte, maar ook zeker in de breedte. Dat is de reden dat de reden dat de meeste comfortschoenen breedtematen hebben. Deze breedtematen worden voor het gemak niet uitgedrukt in cijfers, maar in letters.

Hoe meet je de breedte van je voeten

Aangezien de maten van comfortschoenen worden uitgedrukt in letters, kan het nog weleens lastig zijn te bepalen welke maat je nu nodig hebt. Gelukkig luistert dit allemaal niet zo nauw. Je kunt de breedte van je voeten het beste opmeten bij de bal van je voet. Leg een meetlint hierover heen, de breedte die het meetlint aangeeft bepaalt de breedtemaat van je voet. Hoe breder de maat uitvalt hoe hoger de letter in het alfabet.

Succes

Ik wens je heel veel succes bij het uitzoeken van je nieuwe comfortschoenen deze zomer.