Een horloge uitzoeken als cadeau of voor jezelf

18nov - door iq.lars - 0 - Over Geen categorie

Wanneer je op zoek gaat naar een horloge voor jezelf of als cadeau is dat best een uitdaging. Zelf weet je natuurlijk best wat je mooi vindt, maar als cadeau.. tjah, wat koop je dan. Een mooi horloge is natuurlijk nogal subjectief. Precies om die reden schrijf ik deze blog. Een horloge uitzoeken voor een ander is namelijk één van de lastigste dingen die er is.

Kies voor een minimalistisch design

Hoewel je misschien geneigd bent om te kiezen voor een heel erg uitgesproken design, is het verstandiger om te kiezen voor een minimalistisch uurwerk. De reden daarvoor is eigenlijk best wel simpel. Een minimalistisch uurwerk kan namelijk veel beter werken als alledaags horloge, terwijl een heel erg uitgesproken design moet passen bij de situatie. Daarnaast vindt niet iedereen hele uitgesproken horloges mooi en een uitgesproken design vraagt ook nog eens om een uitgesproken smaak.

Dress to the occasion

Een horloge is een verlengstuk van je outfit, of tenminste dat zou het moeten zijn. Je ziet tegenwoordig veel mensen die hun outfit aanpassen op hun horloge, maar dit zou natuurlijk andersom moeten zijn. Kies daarom altijd als laatst het horloge dat je gaat dragen. Heb je een gala en draag je een prachtig pak? Kies dan voor een niet te uitgesproken horloge, maar een klassiek zilveren of gouden quartz uurwerk. Ga je sporten? Dan kies je natuurlijk voor een sportief horloge. Ook in het minimalistische is er voldoende keus in goedkope heren horloges. Het belangrijkst is dat het horloge past bij de outfit die jij hebt uitgekozen.

Denk aan de dikte van je pols

Heb je een kleine pols? Dan kies je natuurlijk niet voor een enorme klok. Dit staat natuurlijk totaal niet. Zorg ervoor dat de klok nooit breder is dan jouw pols. Meet voordat je een horloge gaat kopen, zeker online, dus altijd eerst even je pols op.

Succes!

Ik hoop dat je iets hebt gehad aan de tips uit deze blog en dat je een beetje dichterbij bent gekomen bij het uitkiezen van het ideale horloge als cadeau of voor jezelf. Succes!