Ondergoed met goed zitten

28jul - door admin - 0 - Over Geen categorie

 

Is het je wel eens opgevallen hoeveel verschillende soorten ondergoed er alleen voor mannen al is? Kijken we nog niet eens naar de merken, maar alleen naar de modellen en dan zie je al dat het best lastig is om het juiste model te vinden dat bij jou past. Alleen in de bil verpakking is al een zeer ruime keus: boxers, trunks, slips, sporttslips, rio slips, korte pijpen, lange pijpen, geen pijpen, wel gulp, geen gulp, hoog, laag en dan nog de verscheidenheid aan kleuren, printjes en materialen!

Kies wat bij je past

Ondergoed lijkt niet zo heel belangrijk, totdat je een onderbroek aan hebt die niet lekker zit. Dan weet je opeens waarom het wel belangrijk is om de juiste aan te hebben. Je weet zelf wel wat je graag draagt, vaak zijn er twee kampen: de boxer-dragers en de slip-dragers. Puur persoonlijk en er zit vaak maar weinig overlap tussen die twee. Maar waar je voorkeur ook naar uitgaat, kies voor een model dat bij je figuur en je activiteiten past.

De meeste onderbroeken worden gemaakt van katoen, vaak met een beetje stretch erdoor zodat ze mooier zitten en goed in model blijven. Voor de sportievere mannen zijn de onderbroeken die eigenlijk voortkomen uit de sportkleding een aanrader; door het gebruik van technisch ander materiaal is dit vaak dun, ademend en zweet verdampt snel zodat je geen zweetbillen hebt. Als je daar veel last van hebt zijn er trouwens wel sweatproof boxers van RJ, waardoor je gegarandeerd een droog achterwerk houdt.

T-shirt doolhof

Als je al dacht dat er veel soorten onderbroeken waren, kijk dan eens naar het aanbod van t-shirts die je onder een overhemd draagt. Van heel goedkoop tot schrikbarend duur, met V-hals of juist een ronde hals die dan weer heel diep is of juist hoog, wijd vallend of super strak en dan nog de keuze van de kleur. De tijd van alleen maar witte shirtjes onder je kleding is voorbij. Match je boven- en onderkleding voor een moderne look en dan heb je ook nog het bijkomende voordeel dat de gekleurde shirtjes niet verkleuren onder de oksels waardoor je ze langer kan dragen.

En wat is de juiste keus? Precies, het ondergoed dat jou lekker zit, mooi staat en ook nog eens mooi blijft in het gebruik. Gelukkig dat het aanbod zo groot is, want er is geen man hetzelfde!