Candy Crush Boosters & Charms Tips

26mrt - door Redactie - 0 - Over Overig

Boosters kosten verschillende bedragen in het spel, maar zodra je de booster gebruikt, is het weg. Ze zijn one-time use items. Zodra je selecteert en de aankoop van je booster afrond, zal het een niveau activeren, terwijl anderen kunnen worden geactiveerd tijdens het spel, je kan een booster selecteren in de linkerbovenhoek scherm.

  1. Facebook Boosters: Als je normaal gesproken op je mobiele speelt, dien je een Facebook-account te hebben, probeer dan het spel op facebook. Het spel zal je belonen met gratis boosters (zoals Lollipop hamers), ook wanneer je wordt gevraagd om een ander spel te spelen met gratis levens, kun je gratis boosters verdienen.
  2. 3+ Moves Booster: Wanneer je vast komt te zitten op een niveau dat je niet kunt afmaken kan je een Facebook-vriend om hulp vragen.
  3. Extra levens: Een Facebook-vriend kan je extra levens sturen als de jouwe opraken. Maar vergeet niet: op mobiele apparaten, kan je leven gratis aanvullen!
  4. Betaalde Boosters: Vergeet niet, bepaalde boosters, zoals extra moves, kunnen worden gekocht van je Facebook-vrienden!
  5. Kwal: Jelly Fish Booster zal verschijnen in een willekeurig niveaus die in de gelei game mode. Deze kwallen zullen gelei tegels achter de snoepjes eten. Een kwallen booster kan worden gecombineerd met andere speciale snoepjes, zoals gestreepte en verpakt snoep en kleur bommen.
  6. Lollipop-hammer- Lolly Hammer: De lolly hamer zal alle snoep die u wilt op het bord verpletteren. Je kunt een aantal lolly hamers gratis krijgen in het begin van het spel, maar ik zou ze later op slaan voor een moeilijker niveau als level 33.

 

Bron: Candycrush.nl