Prachtige uitvaart voor een Eerlijke prijs.

23okt - door Redactie - 0 - Over Overig

Prachtige uitvaart voor een Eerlijke prijs.

UitvaartUniq.nl, de naam spreekt voor zich, maar toch willen wij ons graag uitgebreid aan u voorstellen. Wij leveren prachtige, unieke en vooral passende gedenkartikelen. Wij staan hierbij garant voor kwaliteit en maatwerk, die de herinnering aan uw dierbare waard is. Met een groot & divers (online) assortiment tegen eerlijke, scherpe prijzen vindt u bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens, binnen ieder budget. Wij zijn ons er terdege van bewust dat een (online) aankoop, in het geval van een uitvaart, vaak een gevoelig en emotioneel en moeilijk proces is. Wij zullen er alles aan doen om te voorzien van een uniek & persoonlijk uitvaartartikel.

Voor velen is de factor prijs niet altijd cruciaal in deze moeilijke & emotionele tijd, echter vinden wij het van belang om te vermelden dat we staan voor eerlijke en scherpe prijzen. Het aanbieden van een mooie, persoonlijke & tastbare herinnering binnen ieder budget is dan ook ons streven. Dit geldt niet alleen voor de producten binnen ons online assortiment, maar ook voor aanvullende diensten, zoals bijvoorbeeld graveren dat wij gedeeltelijk in eigen beheer uitvoeren in onze eigen steenhouwerij (zandstraal graveren). Daarnaast bieden wij ook het vullen van urnen en het vullen van assieraden op locatie als service, oftewel volledig kosteloos, aan.

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat u een product vindt dat perfect past bij uw persoonlijke wensen. Wij streven naar een uitvaartartikel naar wens voor iedereen, binnen ieder budget en altijd tegen een optimale prijs – kwaliteit verhouding. Wij staan voor u klaar bij het zoeken naar & vinden van, een mooie, tastbare herinnering aan uw overleden dierbare. Hierbij bieden wij prachtige producten, die veelal naar wens aan te passen zijn. Wij begrijpen uw behoefte aan een persoonlijk en uniek product. Heeft u vragen, dan zijn wij u graag van dienst met een passend advies. U kunt bellen, mailen, een contactformulier invullen of langskomen in de showroom!